Pozovite nas

Aktivnosti vrtića "Plavi Čuperak"

Aktivnosti vrtića Plavi Čuperak

Deca uživaju u uravnoteženom, raznolikom programu i različitim aktivnostima. Program naše predškolske ustanove je prilagođen tako da se deci obezbeđuje usvajanje znanja kroz igru i radionice.

Stručno osoblje radi na tome da svako dete usmeri pažnju na aktivnosti koje su primerene njihovim sposobnostima, stilovima učenja i interesovanjima.

Naš način rada će postaći njihovu radoznalnost i usvajanje znanja. Aktivnosti koje organizujemo u radu su raznolike - od zabavnih matematičkih aktivnosti do aktivnosti čitanja, aktivnosti sporta, i čitavog niza drugih aktivnosti. Interaktivne kreativne radionice omogućavaju razvoj veština poput brzog pamćenja, koncentracije, uzročno-posledičnog razmišljanja, upoznavanje sa različitim muzičkim instrumentima, ritmovima kroz koje deca imaju priliku da se kreaitvno ispolje pevanjem, otkrivajući i usvajajući i različite likovne tehnike sa ciljem razvoja fine motorike.

Učimo kroz kreativnost i stvaralaštvo, bavimo se temama iz različitih oblasti nauka i umetnosti integrišući ih kroz igru. Sa ovim planom rada, dete se ističe u svim oblastima i razvija invidualne mogućnosti na raznim poljima.

Sve aktivnosti u vrtiću su osmišljene si i koncipirane po uzrasnim grupama, na način da dete kroz igru nauči i usvoji nove stvari koje će kroz godine i razvoj upotrebljavati u svakodnevnoj primeni.

Upis u Vrtić


Radno vreme vrtića je radnim danima od 07:00h - 18:00h.
Predškolska ustanova Plavi Čuperak je verifikovana od strane Ministarstva prosvete.