Pozovite nas

Dodatni programi


Engleski jezik - Časovi engleskog jezika se realizuju dva puta nedeljno za decu stariju od 3 godine. Saradjujemo sa školicom stranih jezika Language door.

Sportić - Usmerene sportske aktivnosti i pokretne igre koje podsticajno deluju na razvoj krupne motorike, koordinaciju svih delova tela, pravilan razvoj celokupne muskulature. Takođe, kod dece se razvija kako timski rad, kooperativnost, tako i takmičarski duh, kada se deca osnažuju da se oslanjaju na sopstvene kapacitete, što pozitivno utiče na razvoj samopouzdanja i osamostaljivanje.

Šah – drevna igra - Podstiče kod dece razvoj kognitivnih sposobnosti, koncentraciju, strpljenje, analizu, sposobnost planiranja i donošenja odluka. Pozitivno utiče na razvoj samopouzdanja i emocionalne stabilnosti, kada se suočava sa poraz situacijom. Kako je šah igra, dete kroz igru uči pozitivne modele ponašanja, uspostavlja društvene odnose, upoznaje se sa društvenim normama i prihvata ih, implementira u svoje ponašanje. Takođe, dete igrajući šah razvija maštu i kreativnost, domišljatost. Uči se fleksibilnosti, tolerantnosti i snalaženju u različitim, nepredvidivim situacijama.

Plivanje - Svetska zdravstvena organizacija plivanje svrstava u jedan od najbezbednijih sportova koji čini puno benefita za celokupni organizam. Za decu je posebno značajno to što plivanje utiče na bolji imunitet. Takodje, podstiče razvoj mišićne sile, utiče na povećanje gipkosti tela, ali i smanjuje stres. Saradjujemo sa Fratelli kids – školicom plivanja u Mirijevu gde se časovi odvijaju jednom nedeljno, u trajanju od 60 minuta, uz obezbedjen prevoz dece.

Radno vreme

Radno vreme vrtića: Ponedeljak - Petak: 06:30h - 18:00h

Verifikovana ustanova

Predškolska ustanova je verifikovana od strane Ministarstva prosvete.

Subvencije grada

Naš vrtić je ušao u program subvencija Grada Beograda


Radno vreme vrtića je radnim danima od 06:30h - 18:00h.
Predškolska ustanova Plavi Čuperak je verifikovana od strane Ministarstva prosvete.